Obvestila

Vabilo na webinar »Od bučke do datoteke – pridobivanje podatkov o sintezi«

Vabimo vas, da prisluhnete novemu Radleysovemu webinarju, ki bo osredotočen na pridobivanje podatkov iz sintez. Radleysovi strokovnjaki bodo z vami delili koristne informacije o tem, kako povečati in spremljati podatke iz vaših kemijskih reakcij. Razkrili vam bodo, zakaj so dodatni podatki koristni, in s pomočjo študije primera prikazali prednosti, ki jih prinašajo.

Spoznali boste primer preprostega orodja za beleženje podatkov in prisluhnili razpravi o prednostih programske opreme AVA Lab Software in avtomatizirane reakcijske postaje Mya 4. Seznanili se boste z najnovejšimi dosežki na tem področju in odkrili, kako lahko Radleysova oprema in strokovno znanje pomagata dvigniti vaše raziskave na višjo raven.

Pri Radleysu so se zavezali, da uporabnikom zagotovijo orodja, ki jih potrebujejo za doseganje uspešnih sintez. Temu sledi tudi program webinarja:

  • Razumevanje prednosti informacijsko bogatih sintez
  • Prednosti moderne laboratorijske programske opreme za kontroliranje kemijskih reakcij
  • Prednosti avtomatiziranih reakcijskih sistemov

Webinar bo potekal v živo 23. in 24. julija.
Vzel vam bo le 25 min časa v zameno za znanja, koristna za vaše delo v laboratoriju. Na webinar se je treba prijaviti, pri čemer lahko izbirate med več časovnimi termini.

Webinar25 minut ogleda

Več informacij