Knjižnica

KNAUER-jev vodič za odpravljanje težav pri FPLC procesih

,


Pri KNAUER-ju se zavedajo, kako pomembno je, da imate v svojem laboratoriju zanesljive in učinkovite inštrumente in sisteme. Zato so pripravili izčrpen vodič, ki vam bo v pomoč pri odpravljanju težav, ki lahko nastanejo pri FPLC procesih. Še več! Pomagal vam bo tudi kar najbolje izkoristiti vaš FPLC sistem.

KNAUER-jev vodič zajema osnove delovanja in vzdrževanja FPLC sistema , vključno s preventivnimi meritvami, ki zagotavljajo njegovo nemoteno delovanje. Naučili se boste, kako pravilno uporabljati in skrbeti za vaš FPLC sistem, da bi zmanjšali njegove izpade in poskrbeli za optimalno delovanje.

Vodič vključuje tudi uporabo varnostnih dodatkov (zračni senzorji, filtri, merilci povratnega tlaka), tj. orodij in tehnik za dodatno zaščito vaše opreme ter za prepoznavanje pogostih težav, ki se lahko pojavijo. Da boste lahko težave hitro in enostavno rešili ter ponovno vzpostavili optimalno delovanje vašega FPLC sistema, vas vodič vodi s podrobnimi razlagami in navodili po korakih, ponudi pa vam tudi predloge za izboljšave. Zato vas ne glede na to, ali ste že izkušen strokovnjak ali novinec na področju FPLC kromatografije, vabimo k ogledu tega vodiča

Celoten vodič15 min branja